Tiskneme jak o život! Nové, rozšířené Retrohraní bude v říjnu, další dotisk Turboprší bude v listopadu, kompletně české hry Ponorka a Cirkus na přelomu roku 2024/2025. Na vše jsme rozjeli předobjednávky.

Fotoreport z Branického knižního malotrhu

Tím je report ze všech našich tří jarních akcí ukončen. Bylo to dost šílený. 3 akce během 14 dnů. 2 z toho v Brně. 2 z toho v jeden víkend... Trochu jsme to přepískli a Alice se z toho dodnes vzpamatovává. Odnesla to zdravotně a dobírá i psychický síly. Tolik socializace pak chce u ní čas o samotě, aby zas měla chuť vyrazit někam mezi lidi. Ani na každostředeční hraní v Myším doupěti nechodí, zvládá maximálně setkání 1:1.  

A tady už je fotoreport z naší domácí branické akce, kterou máme vpodstatě pod barákem. Je to moc milá akce, kterou Martin pomáhá organizovat. Je to pro malé knižní vydavatele, autory a jejich fandy. Na den se zavře celá jedna část místních uliček a je tam trh, jarmark, akce, muzika, tanec, jídlo, zpěv, rozhovory. Alice ten den byla v Brně, takže stánek za ni postavili a měli pod palce ostatní členové rodiny – pomáhal Martin, stánku velela naše nevlastní dcera Evča, k ruce jí byl synovec Ben a naše nejmladší Kavka Jáchym. Prodávali jsme tu hlavně naše dvě knihy Retrohraní (je už vyprodané a musíte počkat na podzimní redesignovaný dotisk u nového vydavatele) a Hacknutou češtinu

A3

A2_2

A_2

A4_1